Slagteofre

7. bind i den anmelderroste spionserie - Slagteofre

Oversat af Allan Hilton Andersen

Slagtehestene i Slough House – Jackson Lambs lurvede hjemsted for fallerede spioner – opdager, at de er blevet slettet fra efterretningstjenestens database. De lider stadig af eftervirkninger fra nylige tragiske hændelser, og nu frygter de, at de er blevet skubbet endnu længere ud i kulden, især da tidligere Slagteheste begynder at dø under usædvanlige omstændigheder.
Da en ny populistisk bevægelse samtidig indtager Londons gader, mens efterretningstjenestens hovedkvarter er optaget af eftervirkningerne af et kikset russisk attentatforsøg på engelsk grund, og det herskende politiske system har travlt med at sikre, at alt kan sælges for højeste bud, er verden blevet et usikkert sted for dem, der er dømt overflødige.
Det kloge træk ville være at finde et sikkert sted og vente på, at faren driver over.
Men Slagtehestene er ikke kendt for at træffe kloge beslutninger.


Forfatter: Mick Herron
Antal sider: 365
Udgivelse: Apr 19, 2024
Pris: 300 kr.
ISBN: 9788794438049

Omtale

Slagteofre

"

Forlaget Olga har netop udgivet 7. bind i Mick Herrons fremragende spionserie om den forfærdelige og stærkt usympatiske ex-spion Jackson Lamb og hans flok af “kasserede” spioner, “slagtehestene”. Dette bind er - som de øvrige - en opvisning i, hvordan en god spionthriller skal skæres: masser af samfundskritik, masser af tør humor og bygget op om et godt plot, som salige John Le Carre’ ville nikke anerkendende til.
Allan Hilton Andersen fortjener stor ros for de fornemme oversættelser af serien. Han rammer Herrons tone og tørre humor på fineste vis.
"

Svend Stokbro, Litteraturklubben på Facebook

Slagteofre

"Velskrevet og underholdende spionroman. Bogens helt store styrke er karaktererne, heriblandt Jackson Lamb. Der er ikke tale om perfekte og idealiserede agenter, men derimod menneskelige karakterer med hver deres særheder og fejl. Dette underbygger de mange lag i plottet i denne spændingsroman.
Kan sammenlignes med fx En perfekt spion af John Le Carre."

Martin Minka Jensen, Lektørudtalelse

Presse

Pressemeddelelse
Forside