Spionernes himmel

SPIONERNES HIMMEL er sjette bind i Mick Herrons prisbelønnede serie om Jackson Lambs udrangerede hold af tidligere spioner, kaldet slagtehestene.

​Fem af Jackson Lambs slagteheste tager af forskellige grunde til Wales, der er ved at blive dækket til af en voldsom snestorm. 

​To af dem leder på eget initiativ efter en teenagedreng, der er forsvundet. Drengen er Min Harpers søn fra et tidligere ægteskab. Min, nu afdød slagtehest, var kæreste med Louisa Guy, også slagtehest, som stadig sørger over ham. Drengen gemmer sig i Wales for en gruppe meget velstående og indflydelsesrige mænd, som han har afsløret i at forgribe sig på en ung kvinde.

​Tre af slagtehestene, herunder River Cartwright, tager til Wales for at finde Rivers biologiske far, der sammen med to andre lejemordere er hyret til at finde og dræbe drengen.

Som i de forudgående fem bind i Jackson Lamb serien formår Mick Herron at knytte trådene sammen i et forrygende plot og give et både rørende og humorfyldt portræt af sine slagteheste. En fremragende spionthriller og en bidsk satire over politik og magtkampe i Storbritannien. 

Mick Herron opbygger en stadig større fangruppe her ilandet, og hver ny titel sælger bedre end den foregående.

 Oversat af Allan Hilton Andersen


Forfatter: Mick Herron
Antal sider: 370
Udgivelse: Aug 29, 2023
Pris: 300 kr.
ISBN: 978-87-93805-77-4

Omtale

Spionernes himmel

"Og så er Mick Herron klar med opus seks på dansk i den begavede serie om de uheldige spioner hos Jackson Lamb i Slough House, “Spionernes himmel”.
Spionhistorie og genreparodi på himmelhøjt plan. Og for en gangs skyld en bogserie, det er lykkedes at fange ind med de samme kvaliteter som i serien i streamingforløbet med Gary Oldman og Kristin Scott Thomas."

Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

Presse

Forside
Pressemeddelelse