Lyset skjuler alle synder

Den prominente politiker Thomas Buck bliver juleaften fundet bevidstløs i sin lejlighed i Odense. Ved siden af ligger en mand i stramtsiddende latextøj. Manden, en hjemløs som politikeren har samlet op på et herberg, er død af en overdosis metaamfetamin.
Psykologen Conor Becker bliver ufrivilligt inddraget i sagen. Politikerens bagland forsøger at bevise, at han er offer for en konspiration. Samtidig undersøger politiet en ung studerendes forsvinden. Hun havde en belastet familiehistorie og blev sidst set i selskab med Thomas Bucks hustru, en højt profileret psykolog og Beckers kollega.
I takt med at Conor Becker graver dybere i Buck-parrets fortid og den forsvundne kvindes familiehistorie, sker der en række voldsomme begivenheder, som alle har tråde til sagen, og både politiet og Conor Becker kommer under ekstremt pres for at finde frem til den, der trækker i trådene, og sætte en stopper for voldsspiralen.

Bogen er opfølgeren til forfatterens anmelderroste debutroman, STEDER TIDEN HAR GLEMT.


Forfatter: Thomas Kaarsted
Antal sider: 320
Udgivelse: Sep 9, 2022
Pris: 300 kr.
ISBN: 978-87-93805-61-3

Omtale

Lyset skjuler alle synder

"Med en blanding af noir, thriller og traditionel krimi har Kaarsted begået en velskrevet og letlæselig historie. Plottet holder tempo hele vejen og den odenseanske geografi er godt inkorporeret i handlingen og skaber autenticitet. Eneste anke er at persongalleriet føles lidt vel klichéfyldt.
Kan læses uafhængigt af 1. bind, men det anbefales at have læst denne først, da der er refereret til flere hændelser fra denne."

Randi Bak Fischer-Nielsen, DBC lektørudtalelse

Presse

Pressemeddelelse
forfatterbillede
omslag