Din kannibalkogebog

DIN KANNIBALKOGEBOG - FORSKELLIGE SLAGS MENNESKER - SAMME SMAG
En politisk ukorrekt kogebog

En bog for dig, der vil overraske familie, venner og gæster med helt ekstraordinære og unikke retter.
At tilberede og indtage føde af menneskekød er faktisk en tradition, der går over en million år tilbage i tiden. Det viser fund i klippehuler af knoglerester fra måltider, der var tilberedt af kød fra en tidlig menneskeart.
I dag er kannibaltraditionen ikke længere særlig udbredt – og det er ærgerligt. Mennesket er stadig meget velegnet til føde, og denne bog vil vise dig, hvordan du tilbereder gode og lækre retter.
Mennesket (homo sapiens) er langt fra en sjælden eller truet dyreart. Lige nu er der næsten 8 milliarder af os på planeten Jorden, og statistikere anslår, at tallet i 2050 vil være ca. 10 mia. Vi ved, at det ikke er naturen, der truer vores eksistens, men mængden af mennesker, der truer naturens eksistens.
Konklusionen er, at hvis vi vil gøre noget godt for planeten og naturen, er en af de bedste måder at reducere antallet af mennesker. En oplagt metode er at genindføre en sund, afbalanceret og naturlig kannibalisme. Og du kan ovenikøbet gøre det med god samvittighed.
Erfaringen viser, at det nogle gange kan være svært at finde mennesker, der frivilligt lader sig fange for at blive spist. Derfor giver bogen dig nogle tips til, hvilke andre ingredienser du kan bruge i stedet.

Illustreret af Tone Julskjær


Forfatter: Finn Lykke Schmidt
Antal sider: 100
Udgivelse: Oct 15, 2022
Pris: 150 kr.
ISBN: 978-87-93805-43-9