Venskab på livstid - en røverhistorie

Rebellen PC og bankrøveren Kjelds veje krydses i 1970’erne i det socialpædagogiske kollektiv Sall, hvor man har fællesøkonomi, dyrker biodynamiske grøntsager og kvindernes bare bryster vipper i takt med hakkejernet. Kjelds livshistorie er fortællingen om omsorgssvigt, opvækst på institutioner, narko og fængsler, men han har en evne til at overleve i kraft af ukuelig humor og kreativitet.

 Fra kollektivet går turen til Nørrebro i København, kampen mod en forfejlet nedrivningspolitik, værtshusbesøg og damebekendtskaber. Og så tilbage til udgangspunktet Jylland, Aarhus, til kriminalpræventivt arbejde, Folkeværtshuset Æsken, den store kærlighed, Gnags, der slinger ned ad Vestergade, og aben Alfred, som elsker wienerbrød.

 Vi oplever PC og Kjelds op-, ned- og drukture – og et utal af vanvittige og skøre indfald og udfald, gøgl og galskab – men bogen er først og fremme en gribende beretning om et venskab – et venskab på livstid. Skrøner i bedste Jørgen Riel-tradition!

P.C. Asmussen er en velkendt person i Aarhus og bredt anerkendt for sit mangeårige arbejde som forstander – eller som han selv foretrækker at kalde sig: Cirkusdirektør – på Gøglerskolen, som han etablerede i samarbejde med Aarhus Kommune i 1989.


Forfatter: P.C. Asmussen
Antal sider: 344
Udgivelse: May 24, 2019
Pris: 300 kr.
ISBN: 0